BLOG

Oheň je naším Otcem, zatímco voda je naší Matkou. Jsme děti dvou protikladných živlů, které se v nás dokonale snoubí. Proměnlivý a bojovný oheň, stejně jako mohutná a soustředěná voda. Každý z těchto elementů dal zrod sérii motivačních citátů, zaměřených na tyto dvě stránky satanismu. Každý satanista v sobě nese oheň i vodu, stačí to objevit.

Zde je text 10 bodů našich Stanov s krátkým komentářem. Jedná se o materiál, šířený společně s podpisovými archy k registraci.

Na žádost našeho člena zveřejňujeme pravidla sabatního hlasování a vnitřních mechanismů Sabatu. Pravidla byla platná pro rok 2018; pro další Sabaty mohou být drobně upravena.

Luciferova nauka je naukou osvícení. Lucifer je symbolem světla a stojí v protikladu ke stereotypu "temných satanistů". Představuje vyšší úroveň Baphometova učení a ukazuje prstem směrem k hvězdnému nebi, kde na nás čekají nové obzory.

Sabat je jarním členským setkáním, na kterém se hlasuje o podstatných záležitostech a vedení Satanovy komunity.

Tyto otázky a odpovědi jsme pro vás připravili, abyste se lépe mohli orientovat v postojích Satanovy komunity:

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky